Vi var 15 skyttere fra BPK som tok turen over fjellet til Bergen i helgen og satt solide spor etter oss. Rask opptelling kom til 9 gull, 9 sølv og 4 bronsemedaljer.

Den gjeveste medaljen i norgesmesterfinalen menn glapp knepent; Pål Hembre ledet med halvannet poeng før siste to skudd om gullet, men i stevnets aller siste skudd slapp Pål ut en 7,4 og Ole Henning Fjell fra Namnå Pk ble Norgesmester.

I den nye grenen Mixed team tok Anne Mette Sæteren og Morgan Bunes gull med Silvia Del Zotto og Pål Hembre på sølv. Lagsprint var enda råere med tre BPK-lag på pallen. For første gang i BPK-historien tok et kvinnelag medalje. Sølv lag Kvinner til Anne Mette, Silvia og Line Nor. Tvillingene Mattis og Ludvik Hembre tok gull og sølv i klasse Jr. menn, og sammen med Pål fikk familielaget sølv i både lag Sprint og Lag Menn, etter annet BPK-lag… Og det var for mange gode prestasjoner til å nevne her; vi hadde folk på pallen eller i finaler i alle grener vi stilte opp.

Komplett resultatliste er endelig klar og ligger under stevneresultater på siden til Luftgruppen.