Da er sommeren over og klar for årets høstdugnad. I år kombinerer vi dette med oppussing av klubbhuset og medlemsmøte.

Dato vil være lørdag 23. september kl. 0900.

Høstdugnad

Det blir den faste generelle ryddingen rundt på bane og i klubbhus slik at vi er klare for årets vintersesong ute på banen.

Oppussing

Det er på tide å gi klubbhuset vårt litt omsorg, så vi starter oppussing av klubbhuset. Dersom vi ikke rekker alt fortsetter vi søndag eller en annen dag.

Det som skal gjøres er blant annet:

– vaske over panel og beise tak og vegger, male vindus karmer.
– snekre bord og arbeids pult
– mulig vi skal trekke om noen stoler

De gamle sofaene må kastes eller gis bort, veldig fint om noen med stor henger eller stor varebil kan gjøre det før dugnaden.

Det skal også legges nytt gulv og vi håper noen som er gulvkyndig kan forbarme seg over dette så raskt som mulig etter at dugnadshelgen er over!

Om noen er gode på og har utstyr til å sprøytemale de benkene så vil vi kanskje spare litt tid der! Da må de ta med utstyret på dugnaden!

Om det er spørsmål kan de rettes til

Mart Yttervik og Vibeke Sætre

Lettest om dere sender en melding på messenger på Facebook, vi begge er å finne der!

Vi vil som vanlig er servere pølser og vi prøver å ta med kake til dere!

Medlemsmøte

Når den generelle dugnaden er ferdig samles vi til medlemsmøte hvor vi blant annet kan oppsummere fra gjennomføring av sommerens felt-NM i tillegg til generell informasjon, og ikke minst se fremover på klubbens innebane-prosjekt. Dette vil trolig bli 15–16 –tiden.

Vi ser frem til godt vær, sosial samvær med klubbkollegaer og ikke minst verdifullt og helt avgjørende bidrag til klubben.

Vi ser frem til stort oppmøte. MØT OPP!