Klubben har i disse dager arrangert vårt første felt-NM med fantastiske tilbakemeldinger. NM felt 2017 gikk av stabelen på Løvenskiold 12-15 juli med totalt 528 skyttere og 1408 starter over 4 dager. BPK stod for arrangementet og fikk god hjelp fra Oslo Pistolklubb, Oslo Sportsskyttere, Aron Skytterklubb, Nedre Eiker Pistolklubb, Oslo Kommunale Tjenestemenns Skytterlag, Ringerike Pistolklubb til å drifte enkelte standplasser. I sekretariatet hadde vi hjelp fra Anita Hansen fra Nedre Eiker Pistolklubb. Bare fra Bærum Pistolklubb var det over 60 personer som arbeidet iherdig fra tidlig om morgenen til sent på kveld for å dra dette i havn.

Arrangementskomiteen ble ledet av feltoppmann Morten Støen og bestod av Paul H. Endresen, Stein Bjørseth, Kjetil Risåsen, Ove Horgen, Lasse Hovd, Ove Dahl, Geir Solheim og Tim Stavnsborg-Norby med støtte fra enda flere. Det har vært arbeidet målrettet og mye de siste halvåret for å komme i mål, noe som har krevd mye tid fra mange sentrale personer i klubben.

På fire flotte dager med strålene sol ble det skutt i militærfelt, revolverfelt, grovfelt og finfelt. Det ble delt ut 81 medaljer og 34 plaketter.

Det har vært veldig mye flotte tilbakemelding fra blant annet skyttere, skytterforbund og i media. Disse dagene har klubben fått mulighet til å vise seg fra sin beste side og vi har vist at vi er i stand til å arrangere et stort mesterskap av svært høy kvalitet.

Det var stort deltakelse bland klubbens medlemmer, og følgende imponerte med medaljer:

Jan Henrik Eriksen – Gull i finfelt, klasse V60
Ingar Woll – Bronse i finfelt, klasse menn
Ludvik Hembre – Gull i finfelt, klasse junior menn
Jenny Hervard – Sølv i finfelt, klasse junior kvinner
Mattis Hembre – Bronse i finfelt, klasse junior menn

I tillegg:

Sølv i finfelt lag menn med Morgan Bunes, Pål Hembre og Lasse Hovd
Gull i finfelt lag veteran med Peder Sperstad, Jan Henrik Eriksen og Petter Schaug-Pettersen
Gull i finfelt lag junior med Ludvik Hembre, Mattis Hembre og Mathias Wehler
Gull i revolverfelt lag junior med Ludvik Hembre, Mathias Wehler og Mattis Hembre

Vi gratulerer!

På vegne av Bærum Pistolklubb ønsker jeg å takke arrangementskomiteen og alle som har vært med å jobbe hardt den siste tiden for å sørge for at dette ble ett av tidenes beste norgesmesterskap, dere kan være stolte av å ha vært en del av dette.

Erik Wehler
Styreleder
Bærum Pistolklubb