Da er vinteren (nesten) over, og den ordinære felttreningen starter fk torsdag kl. 1800! For dere som ikke har skutt i vinter, er det på tide å børste støvet av våpnene. For dere som har vært med og skutt vinterserie hele vinter, er det på tide å komme ned på et normalt treningsnivå igjen.

Jeg minner om sikkerhetsreglene på banen:

Under felttrening foran standplass, SKAL våpen bæres i hylster e.l. Evt nedpakket i futteral eller koffert. Det er IKKE anledning til å bære det i hånden, heller ikke med plugg/sikkerhetsflagg i kammeret.

Når våpenet ligger på standplassbenken, SKAL det være isatt sikkerhetsflagg når det er noen foran standplass eller når skytteren beveger seg bort fra sin plass. Sikkerhetsflagg finnes for utlån på banen.

Det skal IKKE håndteres våpen på standplass når noen er foran. Våpen må pakkes ut enten på parkeringsplassen eller i sikkerhetssonen som er området mot høyre voll rett foran standplasshuset.

Vedlagt finner dere terminliste for 2016. Her finnes våre treninger og klubbkonkurranser, samt approberte stevner i østlandsområdet. Listen er ikke helt ferdig, og vil bli oppdatert. Bl.a. skal vi ha inn en omgang eller to med NAIS-skyting, og vi vil få 2-3 besøk av gjesteinstruktører noen torsdager frem mot sommeren. Alle datoer er ikke klare ennå, så oppdtaret liste kommer etter hvert.

Så er det bare å ønske VELKOMMEN TIL NY FELTSESONG!

Terminliste feltgruppa 2016.pdf