Vi er nå i ferd med å anskaffe klubbvester for BPKs feltskyttere. Vesten er en Fjellräven “Reportervest” som vist på bildet. Vi vil utstyre den med BPK logo samt klubbmerke og navn på brystet foran, omtrent på samme måte som klubbjakkene. I tillegg vil det komme en reklame for Intersport Bogstadveien nederst på ryggen.

Prisen blir kr. 500,- + kr. 30,- for BPK klubbmerke samt et mindre beløp for navnestripe. Merke og navnestripe må den enkelte selv montere.

Vi ønsker selvsagt at flest mulig anskaffer vesten og bruker den på stevner og trening. Ved siden av å være et praktisk plagg på skytebanen, er dette også et ledd i å styrke miljøet og fellesskapsfølelsen i feltgruppa. Den henger vester i ulike størrelser i klubbhuset slik at alle kan finne ut hvilken størrelse de vil ha.

Send inn til bestilling til feltoppmann (felt@bpk.no) senest innen utgangen av mai.