Og da var årets Distrikts Mesterskap for Østlandet Nord over. Distriktet vårt består av Akershus, Oslo, Østfold, Glåmdal, Hedmark og Oppland. 57 skyttere deltok, vi var vitne til personlige rekorder og to spennende finaler. Lørdag var damenes finale hvor 7 av de 8 deltagerne kom fra forskjellige klubber:

Siv Marit ledet etter innledende, men i finalen begynner alle 8 med blanke ark. Like fullt gikk Siv Marit ut for fullt og ledet til 4. runde da Anne Mette snek seg forbi med 0,4 poeng. Neste runde sto de likt igjen, men så dro Anne Mette ifra. Julie Loen lå nå like etter og holdt fast til en bronse medalje. Her ledet Anne Mette med 1,0 poeng på Siv Marit. For å gjøre det ekstra spennende skjøt Anne Mette en 7,3 og de sto likt etter siste ordinære skudd. I omskytingen viste Anne Mette stålkontroll og skjøt en 10,6. Vi gratulerer med DM Gull!!

Gutta hadde også en hard fight med 20 skyttere i åpen klasse. 7 forskjellige klubber i finalen, her er stillingen etter innledende:

Morgan Bunes ledet etter første finalerunde med Simen Vestland på andre og Pål Hembre på tredje.

Men så la Thomas Sverdrup inn tre innerblinker på rad og tok over ledelsen. Johan Haarberg jobbet seg opp gjennom feltet og lå på andre da Morgan sikret seg bronsemedaljen. Thomas holdt ledelsen helt til siste skudd da rutinen tok over: Thomas skjøt 8,7 mot Johans 10,3. Dermed gratulerer vi Johan N. Haarberg som Distriktsmester 2015.

Så må jeg få takke Kjetil og Pål for vel utført jobb, og spesielt Marit som stilte opp med vaffelpressa og sørget for at alle hadde det godt på Kolsås hele helgen.

Øvrige resultater finner du her: DM 2015