Etter mange års slitasje, har vi nå endelig pusset opp Bodegaen på vår luftbane på Kolsås. 

 

Etter mye prat gikk endelig en gruppe i gang med å pusse opp Bodegaen på Kolsås. Rommet er urørt siden det ble innredet og innviet av Bærum Skytterlag i 1982. Vi fikk et brukt kjøkken og tilpasset dette så vi har nå kjøkkenbenk med utslag og serveringsdisk. Gammelt og slitt gulv er erstattet med nytt i nye farger, vegger og tak er malt.

Bodegaen i ny oppgradert drakt 

 

Oppmannen fikk hjelp av 10 entusiastiske medlemmer til dugnaden, som strakk seg over flere dager. Det er registrert et par vonde rygger, fire vesentlige vannblemmer og et par knivkutt. Alt til klubbens beste. Og dette var en ganske stor jobb, men som Bjørn sier: Hvis mange gjør noe blir mye gjort.

 

Luftskytterne er veldig fornøyd med at Marit tok på seg å ta ned og tørke av alle pokalene

Velkommen til Kolsås nye Bodega.