NM uka i Bergen er nå over og Bærum PK har forsynt seg grovt av medaljene.

Det startet allerede første dagen med fripistol. Ove reiste en rask tur over fjellet og forskynte seg med gull i V60. Pål tok gull i åpen, med Morgan på 2.plass. Peder tok sølv i V50, og Øyvind litt mere beskjeden med 3.plass V70.

 

I tillegg ble det gull på både åpent lag, med Pål, Morgan og Anne-Mette, og gull på veteran med Ove, Peder og Øyvind. Det var begynnelsen.

Hurtig grov: Gull til Pål, med Morgan på sølvplass.

Hurtig fin: Gull til Pål, Sølv til Øyvind i V70, 4.plass til Morgan i Åpen og 5. plass til Anne-Mette i kvinner.

Grovpistol: Gull til Pål, Bronse til Øyvind i V70, 4. plass til Morgan, og med Gull til laget i Åpen med Pål, Morgan og Peder.

Finpistol: Gull til Pål. Sølv til Morgan, og Anne-Mette ett fattig poeng fra finale.

Standard : Gull til Pål, Sølv til Morgan, forkiling 2 ganger til Anne-Mette.

Silhuett: Gull til Pål, 4. plass til Morgan, lag 4.plass med Pål, Morgan og Peder.

Dette var de tørre fakta, uten ansvar for mulige feil. Nevnes bør også Vibeke og Marit med solid innsats i sin første NM deltagelse. Marit med 16 plass i Finpistol, Vibeke med 17.plass i samme øvelse.

Arne Røshol viste også at han blir å regne med i fremtiden med 548 i Finpistol I Hurtig fin ble det 13. plass på Vibeke, og 18. plass på Marit.

Gratulerer med veldig bra NM-debut.

Disse 2 jentene tok gull i å arrangere fest for resten av klubben i barndomshjemmet til Vibeke, med reker og tilbehør. Når utsikten var så topp, og været var som i resten av Norge, så ble det en uforglemmelig kveld. Tusen takk skal dere ha.

Været var en sak for seg, den som tror at det regner i Bergen, tar helt feil.Litt regn i begynnelsen, men siden var det kjempevarmt og tørt. Kronen på verket kom på avslutningen, da Pål, veldig fortjent, ble overrakt Kongepokalen. Han vant jo alle øvelsene han stilte opp i.

Jeg har forsøkt å regne sammen alle medaljene, og har kommet til at det ble totalt 8 gull, 6 sølv og 1 bronse, samt 3 laggull. BPK markerer seg, mest takket være Pål og Morgan. Med dette vil jeg takke alle for innsatsen.Vi gjorde så godt vi kunne alle sammen, og stemningen innad i gruppa er helt på topp.