BPKs luftskyting foregår på skytesenteret på Kolsås på mandager og onsdager. Her samarbeider vi med Sportsklubben Ørn, som driver Oslo Skyteskole. Det gir oss muligheten til også å trene på tirsdager og torsdager. Skyteskolen har gode instruktører og ledes av Christer Magnusson. Han er også trener for Norges Junior herrelandslag.

Aktivitet fra kl 11:00 på vinterhalvåret

For de det måtte passe er det stort sett folk på banen for skyting og hyggelig samvær fra Kl 11:00 og litt utover, hver dag i vinterhalvåret.

Banen har 16 elektroniske skiver og fire skivetrekk for pappskiver. Dessuten har klubben en skyte-simulator. Resultater vises fortløpende på storskjerm. Luftgruppa arrangerer internkonkurranser, merkeskytinger og åpne approberte stevner.

 

 

 Vi sender jevnlig ut informasjon om luftskytingen på mail, «Luft-post», som du kan få hvis du sender oss en mail på luft@bpk.no.

Hvordan du finner oss

Vi er i bomberommet under Kolsås Senter. Inngang i kjelleren fra syd, mot polet. Vi er ikke merket, men det står Kirsti Skullerud Ballett over døren. Gå helt inn i gangen.

For BPK medlemmer er det ingen treningsavgift, luft og utlån av våpen er gratis. Kuler koster kr 80.- for en boks med 500 kuler.

Håper du har sjans til å besøke oss og bli med å skyte luft. Luftskyting er OL-gren, og vi sier basis for all annen skyting; «Kan du skyte luft, kan du skyte alt». Det er ikke bare våseprat, men bygget på det faktum at kula går sakte i et langt løp, følgelig har du lengre tid til å påvirke skuddavgivelsen. På Norsk: Du blir hardt straffet for avtrekksfeil. Derfor trener gode kruttskyttere luft om vinteren.

Adressen er Rødskiferveien 1