Bærum pistolklubb disponerer i dag flere baner i tillegg til klubbens faste 25m bane utendørs på Løvenskiold. For luftskyting disponerer vi en innendørsbane på Kolsåssenteret, og på vinterstid leies innendørs 25m bane på Norges idrettshøyskole for ISSF skyting.

Løvenskiold

BPK har sitt faste tilholdssted på Løvenskiold med tilhørende oppvarmet klubbhus. Banen er ihht. ISSF standarder med 25m og 20 standplasser.

Norges idrettshøyskole

Vi leier bane i vinterhalvåret på Nih for å kunne tilby et godt treningsforhold i de kalde månedene. NiH banen er 20 standplasser og tilgang på elektroniske skiver. Vi er veldig fornøyd med banen og syns det er veldig bra med et alternativ til vår egen bane.

Kart

Kolsåssenteret

Bærum Pistolklubb leier lokaler av Bærum Skytterlag i kjelleren under Kolsåssenteret med inngang fra sydsiden (den siden av Kolsåssenteret som vender mot Vinmonopolet). Banen har ca. 20 standplasser og kan benyttes fritt til individuell trening på de fleste tidspunkter.

Kart